Vuoden 2023 parhaat hybridiautot (2023)

Forbes Wheels testaa ja arvioi autoja ja autotarvikkeita itsenäisesti. Saatamme ansaita kumppanipalkkion sivustollamme olevista linkeistä. Analyysi ja mielipiteet ovat omiamme.

Perinteiset hybridit, kuten alkuperäinen Prius, tarjoavat vastahakoisia sähköautoja ja ladattavia hybridejä vaihtoehdon, joka ei vaadi latauskaapelia. Ne tarjoavat kuljettajille taloudellisemman ja ympäristötietoisemman kuljetuksen. Vaikka hybridimaasturit suosivat enemmän, monet perinteiset hybridi-sedanit voivat tuottaa huomattavasti pienemmän polttoaineenkulutuksen, usein vain asteittain korkeammalla hinnalla kuin tavalliset ei-hybridit.

(Video) 8 parasta ladattavaa hybridimaasturia vuosille 2022/2023

EdullinenHyundai Ioniqhybridi ja erottuva Honda Insight -hybridi kutsuivat sen lopettamaan, mutta 2023 toi uusitun ja tehokkaamman Toyota Priuksen ja uuden hybridin Toyotalta Crownilla korvaamaanlopetti Avalonin. Hyundai ja Honda vahvistavat valikoimaansa lukuisilla tulevilla täysin sähköistetyillä tuotteilla, mutta tarjoavat silti joitain hybridivaihtoehtoja.

Tämä luettelo sisältää vain perinteiset hybridit kaikille ei-ylellisille sedaneille. Toisin kuin PHEV-serkkunsa, vakiohybridit eivät vaadi pistoketta akun lataamiseksi ja parhaan polttoainetalouden saavuttamiseksi. Perinteisten polttomoottoriajoneuvojen tavoin täytä ne bensiinillä ja anna hybridijärjestelmän tehdä työt.

Nämä ovat parhaita hybridiautoja (parhaat hybridimaasturitja on listattu erikseen) mallivuodelle 2023. Virallisten EPA-arvioiden mukaan ne on lueteltu korkeimmasta alimpaan mpg-yhdistelmäluokitukseen.

Lue Vähemmän Lue lisää

(Video) 7 Les VUS les plus satisfaisants en 2023 selon Consumer Reports

Miten hybridiauto toimii?

Vuosikymmenten parannuksista huolimatta perinteiset autojen polttomoottorit ovat kompromissien tuote. Polttomoottorin yhdistäminen sähkömoottoriin – tai kahteen tai kolmeen, kuten joissakin uusimmissa hybrideissä tekee – insinöörit voivat siirtyä voimanlähteiden välillä tehokkuuden parantamiseksi merkittävästi kaikkialla.

Hybridiajoneuvoissa on polttomoottori, joka toimii yhdessä sähkömoottorin kanssa. Suurin osa ajoneuvoista toimii sähkömoottorilla pienillä nopeuksilla tai kaupunkiliikenteessä, mutta vaihtaa bensiini- tai yhdistelmäkäyttöön, kun tehoa tarvitaan tai suuremmilla nopeuksilla. Toisin kuin pelkät kaasu- tai dieselajoneuvot, jotka toimivat tehokkaimmin moottoritiellä suurella nopeudella, hybridit palauttavat parhaan ajokilometrinsä ympäri kaupunkia, jossa ne voivat hyödyntää sähköavustusta.

Kolmen pääkomponentin (bensiinimoottori, sähkömoottori ja akku) välistä suhdetta ohjaavat tarkasti ohjelmisto ja siihen liittyvät laitteistot, jotka varmistavat, että akku pysyy ladattuna, yleensä silloin, kun bensiinimoottori toimii vähäisessä kysynnässä, kuten moottoritiellä ajettaessa. tasaisella nopeudella. Hybridit käyttävät myös regeneratiivista jarrutusta, prosessia, joka palauttaa latauksen akkuun jarrutettaessa tai joissakin tapauksissa rullattaessa. Tämä on erityisen merkittävää, koska perinteiset ajoneuvot "heittävät pois" suuria määriä energiaa jarrutettaessa lämmön muodossa.

(Video) 10 parasta autoa, maastoautoa ja kuorma-autoa vuodelle 2023 (kuluttajaraporttien mukaan)

Tämän luettelon kaltainen perinteinen hybridi ei vaadi ulkoista latausta tai erityisiä käyttötoimenpiteitä; täytä autosi kaasulla tavalliseen tapaan.

Mitkä ovat hybridiauton edut?

Hybridiauton tärkein etu on parempi polttoainetalous ja pienemmät päästöt. Esimerkiksi hidas stop-and-go -liikenne voi olla erityisen tehotonta bensiinimoottorilla; hybridi käyttää sähkömoottoreita näissä tilanteissa tehokkuuden lisäämiseksi dramaattisesti. Lisäksi sähkömoottorit tekevät kaiken käytettävissä olevan vääntömomentin 1 rpm:stä ylöspäin, mikä on ihanteellinen stop-and-go-liikenteessä; bensiinimoottorit vaativat kierroksia tuottaakseen suurimman vääntömomentin. Tarvittaessa järjestelmä voi myös käyttää sähkömoottoreita ja bensiinimoottoria samanaikaisesti maksimaalisen tehon ja kiihtyvyyden saavuttamiseksi sulautuessaan tai nopeutuessaan.

Sarjan rinnakkaishybridiautot, kuten tässä luettelossa olevat, tarjoavat huomattavasti paremman kaasun ajokilometrimäärän kuin mikään pelkkä kaasukäyttöinen auto, ja niillä on myös tapana käyttää tavallista kaasua premium-luokan kaasun sijaan. Pitkällä aikavälillä tämä merkitsee merkittäviä polttoainesäästöjä, yleensä ilman ylimääräisiä ylläpitokustannuksia verrattuna vähemmän monimutkaiseen kaasu- tai dieselkäyttöiseen autoon. Ne ovat yleensä myös hiljaisempia kuin kaasu- tai dieselajoneuvot.

Mitkä ovat hybridiauton haitat?

Useimpien hybridien hinnat ovat laskeneet viime vuosien aikana, mutta monet vaativat edelleen pientä palkkiota ei-hybridien hintoihin verrattuna. Hybridit ovat myös painavampia akun ja lisälaitteiden ansiosta, mutta parantunut polttoainetalous mitätöi lisäpainon muutamaa erittäin erikoista tapaa lukuun ottamatta.

(Video) Kevythybridi? Täyshybridi? Lataushybridi? Mitä eroa erilaisilla hybridiautoilla on?

Toinen huono puoli? Ei niin paljon valinnanvaraa. Myös suorituskyvyssä on kompromisseja, ja ne vaativat korkeampaa varustetasoa, mikä taas tarkoittaa enemmän rahaa etukäteen.

Kuinka kauan hybridiauton akku kestää?

Akun käyttöikä ja vaihtokustannukset ovat edelleen hybridiautoa harkitsevien ostajien suurin huolenaihe. Valitettavasti useimmat hybridiajoneuvojen valmistajat käyttävät tiettyä tekniikkaa, komponentteja ja toimittajia, joten yleispätevää vastausta ei ole. Useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että keskimääräisen hybridiakun pitäisi kestää noin 80 000 - 150 000 mailia. Muista, että Yhdysvalloissa hybridiakkujen on lain mukaan annettava niille vähintään 8 vuoden tai 100 000 takuu. Jotkut valmistajat ovat ottaneet tämän askeleen pidemmälle ja tarjoavat 10 vuoden ja 150 000 mailin takuun.

Kuitenkin foorumeilla ja omistajakerhoissa on monia jäseniä, jotka mainostavat yli 200 000 mailia alkuperäisellä akulla. Suosittujen mallien vaihtoakkujen hinnat ovat nousseet dramaattisesti viime vuosien aikana, ja saatavilla on myös käytettyjä ja kunnostettuja vaihtoehtoja.

Metodologia

Valitsimme autot (koon perusteella), joissa on saatavana hybridivoimansiirto lisävarusteena yhteen tai useampaan sen varusteisiin ja joiden hinta on alle 50 000 dollaria. Tarkastelimme myös Forbes Wheelsin henkilökunnan ajoneuvojen yleistä sijoitusta. Hybridit tilataan korkeimmasta alhaisimpaan EPA-luokiteltuun mpg-yhdistelmään perushybridimalleissa.

(Video) Mietitkö sähköautoa? Muista nämä 3 asiaa

Vuoden 2023 arvioluokat ovat:

 • Esitys
 • Kantama, energiankäyttö ja lataus
 • Turvallisuus
 • Infotainment
 • Mukavuus ja huone
 • Tavaratila ja varastointi
 • Tyyli & Design

Yhteensä: 100 pistettä

 • Suorituskyky (15 pistettä):Suorituskykypiste on subjektiivinen arvio ajoneuvon ajo-ominaisuuksista, jarrutuksista, kiihtyvyydestä, ajolaadusta ja muista laadullisista suorituskykymittareista, kuten hevosvoimista, vääntömomentista, nollasta 60:een ja huippunopeudesta. Myös kuorma-autojen ja maastoautojen hinausmahdollisuus otetaan huomioon. Ajoneuvojen suorituskykyä verrataan tunnistettuun kilpailevaan joukkoon. Ajon aikana arvioijat etsivät ominaisuuksia suhteessa valmistajan asettamiin odotuksiin ja kuluttajien odotuksiin.
 • Polttoainetalous (15 pistettä):Polttoainetaloudellisuuspisteet perustuvat yhdistettyyn mpg-arvioon koko mallistolle ja siihen, kuinka tämä luku vertaa tunnistettua kilpailevaa sarjaa. Mpg-arviot perustuvat EPA-tietoihin tai valmistajaan, jos EPA-tietoja ei ole saatavilla. Puhtaasti sähköajoneuvojen pisteytys perustuu kulutettuihin kilowatteihin 100 mailia kohden ja vastaavaan mailiin gallonaa kohden tai MPGe.
 • Turvallisuus (15 pistettä):Turvallisuuspisteet perustuvat National Highway Traffic Safety Administrationin ja Insurance Institute for Highway Safety -laitoksen törmäystestien tuloksiin. Ajoneuvot, joita kumpikaan virasto ei ole vielä arvioinut, saavat nolla pistettä. Turvallisuusluokitukseen sisältyy myös pisteitä tietyistä edistyneistä kuljettajaa avustavista turvaominaisuuksista, jotka ovat vakiovarusteena pohjaverhoilussa. Forbes Wheelsin vakiotarjouksessa on yhdeksän turvatoimintoa, jotka ovat pakollisia: automaattinen hätäjarrutus eteen, törmäysvaroitus, automaattiset kaukovalot, kuolleen kulman valvonta, poikkiliikenteen varoitus takana, mukautuva vakionopeussäädin ja kaistavahti tai yksi sen korkeampi taso. vaihtoehdot, kaistanpitoavustin tai kaistan keskitys. Pisteiden saamiseksi ajoneuvoissa on oltava näitä vähintään neljä vakiotarjonnassaan. Ajoneuvot, joissa on tason 2 itseohjautuva järjestelmä (mukautuvan vakionopeudensäätimen ja kaistakeskityksen yhdistelmä), ovat oikeutettuja bonuspisteeseen.
 • Infotainment (15 pistettä):Infotainment-pisteet perustuvat tietyistä perusvarusteena olevista ominaisuuksista myönnettyihin pisteisiin. Forbes Wheels tunnistaa tiettyjä ominaisuuksia, joiden suosio kasvaa ja jotka ovat siksi omaksuneet sekä premium- että valtavirran autonvalmistajat. Joitakin näistä ominaisuuksista ovat vähintään 7 tuuman kosketusnäyttö, langallinen Apple CarPlay ja Android Auto, muokattavissa oleva digitaalinen kuljettajan tietojen näyttö tai kojetaulu ja vähintään kaksi USB-porttia. Lisäpisteitä myönnetään suosituista ominaisuuksista, joita ei ole otettu laajalti käyttöön yleisissä ajoneuvoissa, kuten langaton Apple CarPlay ja Android Auto, sekä langattomat latausominaisuudet.
 • Comfort & Room (15 pistettä):Comfort & Room -pisteet perustuvat arvioijan arvioon ajoneuvon mukavuudesta, ergonomiasta ja sisätilan kokonaistunteesta sekä tehokkaasta tilankäytöstä. Pisteitä myönnetään myös takaistuimen jalkatilan mittaamisesta ja siitä, kuinka se vertaa tunnistettuun kilpailusarjaan. Ajoneuvot, jotka tarjoavat segmentin parhaan jalkatilan joko takaistuimella tai valinnaisella kolmannella rivillä, ovat oikeutettuja bonuspisteeseen.
 • Tavaratila ja varastotila (15 pistettä):Cargo Space & Storage -pisteet perustuvat arvioijan arvioon ajoneuvon suuresta ja pienestä tavaratilasta (sekä pientavaratilasta) ja siitä, kuinka hyvin ne palvelevat tarkoitustaan ​​ja tehokasta tilankäyttöä. Arvostelijat harkitsevat myös innovatiivisia säilytysratkaisuja ja joustavia latausominaisuuksia. Pisteitä myönnetään myös takalastin ruuman tai tavaratilan tavaratilan mitoista ja sen vertailusta tunnistettuun kilpailusarjaan. Ajoneuvot, jotka tarjoavat segmentin parhaan tavaratilan tai tavaratilan, ovat oikeutettuja bonuspisteeseen.
 • Tyyli (10 pistettä):Style-pisteet ovat subjektiivinen arvio ajoneuvon yleisestä tyylistä ja suunnittelusta, sisältä ja ulkoa. Arvostelijat harkitsevat myös sisätilojen konfiguraatiota ja sitä, kuinka hyvin muotoilu sopii toimintoon. Myös rakennuslaatu on huomioitu.

Videos

1. Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar & 50 Cent FULL Pepsi SB LVI Halftime Show
(NFL)
2. NAVILLA ON ONGELMIA, MUTTA HE AIKOVAT VOITTAA MAJORIN!! VUODEN 2023 HULLUIN KIERROS!! CSGO
(vLADOPARD)
3. OPAS: Näin ostat käytetyn auton
(Tekniikan Maailma)
4. Hyundai PALISADE vs. Toyota HIGHLANDER – mikä keskikokoinen maastoauto on paras?
(Auto Exclusive)
5. Parhaat hauskat eläinvideot 2023 🤣 - Hauskinta kissat ja koirat videoita 😺😍
(The Animals)
6. Edistyksellinen plug-in-hybridi Ford Explorer
(Rinta-Joupin Autoliike)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated: 20/09/2023

Views: 5921

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.