Uitbreiding van uw bereik met 9 verschillende soorten overtollige motorbrandstoftank - Frontaer (2023)

Voor veel avonturenrijders bieden veel standaard brandstoftanks voor veel motorfietsen niet alleen voldoende bereik.Ze worden geleverd met 5-7 gallon tanks die perfect zijn voor weekendstrijders, maar hoe zit het met enkele dagen van reizen?

Dan heb je twee opties:

 • Verander de bestaande brandstoftank SI -volume met een grotere aftermarket met een tank
 • Bewaar een bestaande tank maar draag indien nodig meer brandstof in extra brandstoftank

Voor sommige renners maakt het veranderen van de brandstoftank het erg verstandig.Ze verwachten veel avonturen waar een grotere tank gerechtvaardigd is.

Desert Fox 3L Fuel Crash |Is het ...

De behoefte aan brandstof voor andere bestuurders is aanzienlijk lager.Vaak doen ze het goed met een zeer kleine brandstoftank.

[elementor-template id = ”5316 ″]]]]

Avontuur motorfietsen met extra brandstof

Koop geen gewone Jerry -pot uit de ijzerhandel om extra brandstof op uw avontuurlijke motorfiets te dragen.Deze spatten vaak vrij gemakkelijk op hobbelige wegen.

Je hebt tenslotte een dure motorfiets en bagage die je wilt beschermen.Wist je dat er veel betere opties beschikbaar zijn?

Fabrikanten zijn de afgelopen 10 jaar zeer lang gevorderd.In plaats van een Jerry -pot aan je broek te bevestigen, heb je verschillende opties.

Laten we eens kijken:

Safari -tanks

Veruit de meest populaire en goed bekende tanks op de markt.Safari -tanks hebben grotere brandstoftanks voor de meeste avontuurlijke motorfietsen en zelfs mountainbikes.

Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (1)

Raden we ze aan?Absoluut - daarom staan ​​ze nummer één op deze lijst.Als u het zich kunt veroorloven, raden we aan een grotere brandstoftank te vervangen.Dit vermijdt het toevoegen van brandstof op het pad, omdat het vaak rommelig kan zijn.

De grootste problemen met safari -tanks en in feite verandert al deze tankbedrijven de tank zelf.De nieuwe tank is groter en vaak niet zo soepel of "atletisch" als een oude tank.Maar wat u verliest in de esthetiek, vervangt u een veiligere tank die veel botsingen zal weerstaan ​​en natuurlijk een veel groter bereik biedt.

Sommige van hun tanks hebben bedieningspanelen.Dit vermindert de laterale beweging van de brandstof in de curve, die de stabiliteit als bestuurder verhoogt.

Desert Fox Fuel Charges

Desert Fox Fuel Cellen is een Australische innovatie die leger taaiheid en flexibiliteit combineert die bestuurders in het land nodig hebben.Beschikbaar in 3L-, 6L- en massale 12L -maten, ze zijn ideaal voor opslag boven harde bagage.De 20-liter versie (Xtreme Fuel Cell) is beschikbaar voor 4 × 4-enthousiastelingen die groepsreizen maken.

 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (2)
 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (3)
 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (4)

We houden echt van deze opbergzakken van de motorfietsbrandstof.In de selectie van D-tires en madeliefjesketens vindt u de juiste bondcombinatie voor uw avontuursmotorfiets.Je kunt ze zelfs rollen wanneer ze niet worden gebruikt.

Sommige renners hebben deze naar verluidt gebruikt voor wateropslag, maar waarschuwen!Deze kunnen niet worden gebruikt om water op te slaanNAZe hebben er brandstof door ontvangen.Het is gewoon te gevaarlijk voor uw gezondheid.

Adventure Moto Fuel Races

Stel je voor dat CamelBak een brandstof wordt voor motorfietsen en je hebt avontuursmoto -brandstofzakken.Deze blaren zijn duidelijk sterker dan elk vloeistofpakket, maar ze zijn ook zelfs de helft vol flexibel.U kunt deze online en enkele mountainbikewinkels vinden.

Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (5)

De uitdaging is zelfs om tassen bij te tanken en de brandstof later naar de motorfiets over te brengen.Natuurlijk vereist het training.Bovendien, hoewel deze tassen sterk zijn, zijn ze vatbaar voor lekke banden.Beschikbaar in 5L- en 8L -variëteiten en speciaal gemaakt voor Australische omstandigheden.

Deze gaan vergezeld van een bek die is verbonden met uw eigen opbergtas.De Child -Safe Cap voorkomt dat het wordt verwijderd tijdens het rijden, zodat het geen brandstof lekt naar alle versnellingen en hete motoronderdelen.

MSR / primus / soto -brandstofflessen

Denkt u niet dat uw motorfiets een zachte benzine heeft?Dan is het tijd om iets veel harder te gebruiken, zoals deze aluminiumflessen.Deze zijn ideaal als u van plan bent om slechts veel kleinere hoeveelheden brandstof op te slaan, omdat ze meestal 700-1,5 liter hebben.

 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (6)
 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (7)
 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (8)

We houden echt van deze flessen om ze te gebruiken om motorolie op te slaan.Stel dat u een expeditie van 4 weken doet in een verre land.Het vinden van motorolie van hoge kwaliteit zal zeer uitdagend zijn.Veel avontuurlijke renners willen motorolie op een van deze flessen houden die een zachte club voor benzine kiezen.

Fefute staat Caiuss.

Laten we teruggaan naar zachte opslagopties met gigantische lus Moton gaszak ️.Deze zijn erg populair ondanks hun hoge prijs.En de prijs is een hoge reden - de kwaliteit van het gebouw.Gemaakt in de Verenigde Staten, en elk brandstofgras is afzonderlijk getest in hun Oregon -fabriek voordat hij internationaal wordt gestuurd

Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (9)

Beschikbaar in variëteiten van 3 Gallona en 5 gallon, vindt u deze tassen bijna onbeheerd.Ze hebben deze tenslotte gebouwd voor concurrenten die het beste eisten.

Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (10)

Zijn ze de prijs waard?Als je een zeer hoge kwaliteit Soft Fuel Mountain Bike nodig hebt, zeker.Het is een soort apparatuur die jaren duurt.

Rotopax

Misschien heb je eerder van Rotopax gehoord.Ze creëren al vele jaren brandstoftanks voor avontuurders.Dit zijn motorfietsen die aan de zakken zijn bevestigd.

Net als de gigantische zachte tassen hierboven, worden deze gemaakt in de Verenigde Staten en is elke eenheid ingedrukt voordat ze worden verzonden.Sommige renners kopen 2 eenheden;Een voor brandstof (rode tank) en een voor water (witte container) die nooit mogen worden gemengd.

 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (11)
 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (12)

Als je je voorstelt dat je extra kilometers maakt, is de serie hiervan perfect.U kunt ze door uw tassen wagen of rechtstreeks aansluiten op harde bagage.Ze maken deze ook als lege opslagtanks voor noodsituaties.

Acerbis achter- en stuurboogtanks

Acerbis produceert verschillende brandstoftanks, en de twee, waar we op letten, zijn de stuurtank en de achterste brandstoftank.Hoewel ze echt niet aantrekkelijk zijn in het wit, blijft je brandstof koeler en is het veel minder waarschijnlijk dat de explosie in de zomer -rij -avonturen.

 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (13)
 • Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (14)

Het gebruik van de leuning op een mountainbike of avontuurlijke motorfietsen is niet zo populair.Om deze reden zie je niet zoveel renners bij hen.De reden is dat het overtollige gewicht dat veel is, de stabiliteit beïnvloedt en ook uw voorwielophanging belast.

Nomad -tanks

Een andere Australische startup is Nomad -tanks.Ze hebben verschillende achtertanks beschikbaar voor verschillende offroad avontuurlijke motorfietsen.Het beste deel is dat deze brandstoftanks worden vervaardigd in Australië, niet in China.

Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (15)

In veel mountainbikes is de ruimte onder het achterste spatbord volledig ongebruikt.Hier heeft Nomad Tanks deze ruimte bedacht met een tank die meestal op hetzelfde niveau lijkt als de fiets zelf.

SW-Motech-BrandStoftanker Set

Als je het soort rijder bent dat van moeilijke gevallen houdt, zul je dit geweldig vinden.Wanneer u dit extra motorbrandstofrek koopt, moet u ook een alu-box yle kopen, die ze afzonderlijk verkopen.

Hiermee kunt u het veilig aan uw harde behuizingen aan de zijkant van uw keuze bevestigen.

Het basissysteem omvat:

Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (16)
 • Zilveren houdplaat die je op de achterkant ziet
 • Twee zwarte riemen die erg sterk zijn voor het rijden op de weg
 • 2 liter brandstoffles met een gelekte dop
 • Vulbuis om het aan harde bagage te bevestigen.

Voor veel renners is 2 liter brandstof voldoende op weg naar het dichtstbijzijnde tankstation.Om deze reden is dit erg populair geworden bij avontuurlijke rijders die weinig extra nodig hebben en misschien niet hun belangrijkste brandstoftank willen veranderen.

Vloeibare tank

Liquid Containment heeft wereldwijd verschillende touringbrandstofbrandstof voor avontuurders gecreëerd.Deze zijn moeilijk ... heel moeilijk!

Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (17)

Geweldig in deze tassen is dat ze erg dun rollen.Dit betekent dat u ze in de kleinste gebieden kunt opslaan.

Naz -tassen

Een andere recente Australische start-up is NAZ-tassen, die brandstoftassen heeft gemaakt van 18 ounce ripstop-stoffen.Merk op dat dit geen brandstofopslag zijn, maar een manier om uw zachte brandstofrekken te beschermen wanneer u van schade valt.

Laajenna valikoimaasi 9 erityyppisellä ylimääräisellä moottoripyörän polttoainesäiliöllä - Frontaer (18)

Er zijn 4 verschillende maten beschikbaar: 12, 10, 5,5 en 4 liter.Als u niet zeker bent, krijgt u altijd een groter formaat.

Beveiligings dingen

Hoewel er enkele voor de hand liggende voordelen zijn bij het rijden met motorfiets, zijn er ook gevaren.

Houd rekening met enkele veiligheidsproblemen voor een extra avontuur, pad of mountainbike om brandstof te transporteren.

 • Beperk jezelf tot het gebruik van brandstof.Het is erg ontvlambaar en niet iets dat je op elk moment aan je lichaam had moeten bevestigen.Dit omvat afwijzingen, vesten of jassen.Wees niet dom, want het is het gewoon niet waard.
 • Mix het niet in.Sommige mensen gebruiken een blikje olieopslag (vooral lange -afstandsavontuurders) en een andere om brandstof op te slaan.Markeer deze correct, zodat u ze niet in het niets mixt.
 • Vul eerst uw fiets van uw bus.Het is de verleiding om gewoon door te gaan met je avontuurfiets zonder de extra brandstoftank, opbergtas of bus aan te raken.Als u dit voortzet, wordt uw brandstof erger en zult u het waarschijnlijk nemen als het te laat is.
 • Vermijd goedkope oplossingen.Ja - elke optie voor mountainbike tank in deze lijst is niet goedkoop.Volg geen vrienden die Gatorade -flessen aanbevelen, omdat ze gewoon te gevaarlijk zijn en plastic niet is ontworpen om brandstof te transporteren.Plastic kan in feite zich een weg baant in het brandstofmengsel en de motor beschadigen.
 • Bescherm de brandstoftank.Vergeet niet dat ze brand in een botsing kunnen veroorzaken, dus probeer ze het beste tegen zijwaarts te beschermen.Als u een begin van uw belangrijkste brandstoftanks krijgt, kan uw avontuur eindigen totdat er hulp aankomt.

Gebruik uw zadeltassen als brandstof, maar alleen als laatste redmiddel.Houd er niets naast dat van cruciaal belang is voor uw avonturen, zoals een tent, slaapzak en kussen.

Gedachten oplossen

Het bijwerken van een brandstoftank is vaak de beste oplossing.Je hebt meer opslagruimte wanneer je het nodig hebt en je hoeft je geen zorgen te maken over het veld.

Dit is echter geen oplossing voor iedereen.Deze opbergzakken met zachte brandstof en harde mini -tanks voor motorfietsen kunnen u het extra gebied bieden zonder dure updates.

Het belangrijkste is dat hier bijFrontaer- We raden aan om te spelen met de optie naar keuze.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated: 15/09/2023

Views: 5913

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.