10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (2023)

Etsitkö 10 parasta AWD-hintaa? Älä etsi enää, sillä tutustumme loistaviin halpoihin AWD-autoihin jokaiseen budjettiin!

Sukupolvien ajan on kiistelty siitä, mikä vetävien pyörien kokoonpano on parempi autossa. Hot hatch -harrastajat kertovat, kuinka FWD on välttämätön heidän autonsa luonteelle; toisten mielestä etupyörät pärjäävät jo tarpeeksi kaikella ohjauksella ja jarrutuksella yms., ja on järkevämpää kanavoida hevoset peräpäähän (joka sitten tietysti vähän vilkastuu). Oikeaa tai väärää vastausta ei todellakaan ole, pidät siitä, mistä pidät. Mutta jos haluat sivuuttaa tämän keskustelun suon, miksi et harkitse AWD:n molempien paras -skenaariota? Kun voima kulkee jokaiseen pyörään, voit tuntea molempien konseptien edut samalla kun sinulla on moitteeton pito.

Nelivetojärjestelmiä on tullut paljon käyttöön viime vuosina. Ei ole enää niin, että AWD ei välttämättä tarkoita maatalousasennuksia, joissa on lukkojarrut ja korkean ja matalan alueen vaihteisto, kuten vanhassa Land Roverissa. Tämä voimansiirron asettelu on itse asiassa liitetty jo pitkään suorituskykyiseen autoiluun (katso esimerkiksi 1960-luvun Jensen FF), ja nykyään on olemassa kaikenlaisia ​​fiksuja nelitassuisia asetteluja, jotka auttavat toimittamaan voimaa tehokkaasti ja saamaan sinut lujasti otteen läpi. käyrät. Jotkut tarjoavat jatkuvasti tasaisen vetovoiman jokaiselle akselille, toiset ovat takajännitteisiä ja sekoittavat tehoa hieman eteenpäin, kun sitä tarvitaan; Ferrari FF:n tapauksessa saat kaksi erillistä vaihdelaatikkoa, jotta AWD-järjestelmä toimii!

Valinnanvaraa on monia, ja olemme koonneet yhteen 10 parasta AWD-tarjousta, jotka on otettava huomioon upotettaessa varvas näihin syviin ja houkutteleviin vesiin. Emme ole asettaneet tässä erityistä budjettia. sen sijaan olemme löytäneet autoja, jotka saavat meidät sanomaan "Oho, näyttää hyvältä vastinetta rahalle" toisin kuin "Helppo, tuo Range Rover on yhdeksänkymmentä tuhatta"...

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (1)

Audi TT 225 Quattro (Mk1)
Yleisö ei usein osta konseptiautoa. Näitä tyyliharjoituksia tehdään yleensä ihastelemaan yleisöä autonäyttelyissä, ja myöhempi malli, joka lopulta päätyy tuotantoon, hiljenee melkoisesti. Mutta Mk1 Audi TT:n tapauksessa auto, joka saapui esittelytiloihin vuonna 1998, oli todella samanlainen kuin vuoden 1995 konsepti, josta monet ihmiset olivat erittäin iloisia. Sitä myytiin valtavia määriä, mikä tarkoittaa, että markkinat ovat tulvii niitä tänään, ja se on hieno uutinen kaltaisillemme ihmisille, jotka haluavat tehdä suorituskyvyn.

Erilaisia ​​muunnelmia oli melko paljon; voit saada FWD-asetuksen pienemmillä moottoreilla tai täysrasvaisen quattro-järjestelmän urheilullisemmilla moottoreilla. Moottorin suhteen voit valita joko 1,8 T:n tai 3,2 VR6:n, vaikka se ei ollutkaan niin yksinkertaista – 1,8 T:n voitiin saada 150 hv:n, 180 hv:n tai jämäkän 225 hv:n teholla osuvasti nimetyssä TT 225:ssä. 3.2:ssa oli DSG-laatikko ja parannettu aero, vaikka monet väittävätkin, että sen 247 hevosvoiman luku ei ole riittävä voitto verrattuna kevyempään ja helpommin viritettävään 225-speciseen 1.8T:hen. Ja se on 225, jota suosittelemme edulliseksi Mk1 TT:ksi: quattro AWD -järjestelmän lisäksi sinulla on myös BAM-moottori, joka on pohjimmiltaan 1,8T steroideilla: siinä oli korotetut männät ja varret, mehukkaampi polttoaine ja isommat välijäähdyttimet, ja se sovitettiin täydellisesti tuohon suloiseen pieneen runkoon. Ja vaikka voimansiirto tekee TT:stä melko raskaan kokoonsa nähden, et tietäisi sitä mutkissa – nämä asiat kiinnittyvät tiehen kuin tarranauha, voit käytännössä ottaa minkä tahansa mutkan millä tahansa nopeudella ja pito ei lopu koskaan. (Vastuuvapauslauseke: tee se omalla vastuullasi, emme halua oikeusjuttuja, jos päädyt suojan läpi…)

Saat myös kaikenlaisia ​​leluja 225:llä – katso jos löydät sellaisen Bose-äänivaihtoehdolla, se on hienoa, ja lämmitetyt nahkaistuimet ovat ihania. Voit noutaa kunnollisen 225:n alle 4 000 puntaa näinä päivinä – näet, että pelaajat hinnoittelevat ne yli 8 000 puntaa, mutta todellakin vain harvinainen Quattro Sport oikeuttaa tällaisen rahan. Ainoa asia, joka tulee muistaa, on se, että koska nämä autot ovat nyt hieman vanhoja, ne saattavat olla hieman pölyisiä holkkien, letkujen, jarrujen ja jousituksen suhteen – budjetoidaan pari tonttua ylimääräistä, jotta saat sen kärkipäähän ja Sinulla on yksi viihdyttävimmistä autoista, joita koskaan omistat.

(Video) 10 parasta autoa, maastoautoa ja kuorma-autoa vuodelle 2023 (kuluttajaraporttien mukaan)

Hinta tänään: 4000 €
3 parasta modia: Milltek pakokaasu, Bilstein B14 alustasarja, Revo remap

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (2)

Suzuki Jimny
Sinun on kestettävä kanssamme tässä asiassa. Emme ole tulleet hulluiksi. Suosittelemme todellakin harkitsemaan 100 hevosvoiman junior-maastoautoa. Mutta siinä on logiikka… näethän, automaailmassa tapahtuu massiivista muutosta kohti SUV-sektoria sekä erilaisia ​​crossover-, soft-roader-, luksus-maastoauto- ja lujatekoisia mutatulppa-muunnelmia, jotka kulkevat käsi kädessä. käsi sen kanssa. Vaikka me (ja oletamme sinunkin) olemme kaikki villaksi värjättyjen suorituskykyisten autojen harrastajia, on vaikea kiistää korkean, lihavan auton helppokäyttöisyyttä kuorman kantamiseen, perhetehtäviin ja muuhun. Todettakoon, että monilla teistä on luultavasti järkevä päivä pysäköitynä häiritsevän projektiauton viereen. Joten jos meidän on puututtava tällaiseen asiaan, voimme yhtä hyvin tehdä sen oikein.

Nyt katumaasturilla ja maastoautoilla on tapana käyttää melko mausteisia hintalappuja joko siksi, että ne ovat ylellisiä tai haluavat vain antaa vaikutelman sellaisista – halvimmat Range Roverit alkavat 83 000 puntaa, Volvo XC90 on 52 000 puntaa ennen vaihtoehtoja. , jopa Ford Edge maksaa sinulle 37 000 puntaa. Mutta katsokaa uutta Suzuki Jimnyä – nämä maksavat 15 499 puntaa upouutena, ja se on edullinen kenen tahansa kirjoissa.

OK, se on vähän halpa ja iloinen – voit odottaa sen olevan tällä hinnalla – mutta itse asiassa se on loistava pikkuauto, joka ajaa kuin unelma tiellä ja pystyy tekemään aitoja maastoajoja, ja se on potentiaalia, jota sinun on todella harkittava. Katso, retro on kuningas juuri nyt, ja nämä söpöt pienet soft-roaders näyttävät supervanhan koulun tyyliltä. Niissä on myös paksut pultattavat kaaret, mikä sai meidät alunperinkin ajattelemaan Jimnyä: entä jos pultaisit vielä leveämpiä kaaria, heittäisit sen alle kivat leveät pyörät ja poistaisit sitten koko joukon. korkeudesta mukautetulla lentomatkustusasetuksella? Olisit todennäköisesti ensimmäinen maailmassa, joka tekisi sen, mikä tekisi sinusta modifiointisankarin, ja saisit paljon enemmän kunnioitusta kuin naapurisi XC90:llä, joka maksoi neljä kertaa enemmän vähemmän kiinnostavasta autosta…

Hinta tänään: 15 499 €
3 parasta modia: Leveät kaaret, leveät pyörät, ilma-ajo

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (3)

Volvo V70 R
Pikatilat ovat siistejä, se on vain tosiasia. Ja V70 R on myös hieman salaperäinen ase – se saattaa näyttää järkevältä mummovaunulta, mutta näiden laatikkolinjojen alla piilee Haldex AWD -järjestelmä ja 2,5 litran turbo 5-potti, joka keinuu 296 hevosvoimaa. Voit saada sen kuusivaihteisella manuaalilla (tai automaattivaihteistolla, mutta se on tylsää), ja suorituskykyluvut ovat vaikuttavia: 0-62 mph kulkee vain 5,9 sekunnissa, ja huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 155 mph:iin. Älykäs FOUR-C-jousitus on Öhlinsin kehittämä, ja vuoden 2005 jälkeiset facelift-autot saivat myös loistavat Brembo-jarrut.

Näillä asioilla on tällä hetkellä naurettavan hyvä arvo. Volvona tiedät, että se on rakennettu vankkaksi ja lujaksi, koska ne on suunniteltu selviytymään arktisista talvista ja loputtomista väärinkäytöksistä – poliisit ja ensihoitajat käyttävät Volvoja, koska ne ovat räjähtämättömiä. Lisää se, että se on kunnollinen nukkuja, ja päällimmäisenä kirsikkana on, että ne ovat myös melko viritettävissä – jos pidät yli 400 hevosvoiman päivittäistavarakaupasta, olet vain isompi turbo ja muutaman moottorin säädön päässä.

(Video) 10 Best SUVs Everyday People Can Buy Right Now [per Consumer Reports]

Hinta tänään: 5000 €
3 parasta modia: 3" downpipe ja kilpakissa, isompi välijäähdytin, IPD kallistuksenvaimentimet

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (4)

Subaru Forester STI
Olimme useita erilaisia ​​Imprezoja, joita ajattelimme laittaa kymmenen parhaan joukkoon, mutta sitten päätimme laittaa sen sijaan Foresterin. Miksi? Koska se on kulttimainen omaperäinen vaihtoehto selvemmälle sedanille, ja niiden omaperäinen luonne tarkoittaa, että ne ovat suhteellisen hyvä hinta-laatusuhde. Foresterilla on aina ollut hauskanpitoa, sillä Subaru tietää, mistä heidän asiakkaat ovat, ja ovat erittäin tietoisia siitä, että bensiinimoottorilla varustettujen suuritehoisten versioiden on jaettava esittelytila ​​järkevämpien dieselautojen kanssa.

Joten tehdashot-rod Forestereita on aina ollut, jännittävin on JDM Forester STI, jossa oli Impreza WRX -moottori ja paksu bodykit; Se auttaa valtavasti, että malli perustuu Impreza-alustalle, joten mekaanista vaihdettavuutta on paljon. 2,5-litrainen flat-four antaa sinulle 265 hevosvoimaa, ja se on tarpeeksi helppo saada ylimääräinen 70 hevosvoimaa pariton ylimääräinen pelkkä uudelleenkartoitus ja muutama pulttikiinnitys. Mistä ei pidä? Ja on myös syytä huomata, että voit saada valmiita lentomatkustajia Forestereille nyt myös…

Hinta tänään: 9 000 €
3 parasta modia: Scoobyclinic remap, Hayward & Scottin pakokaasu, AirREX air-ride

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (5)

Porsche 911 Carrera 4 (996)
996-sukupolven Porsche 911:stä on tullut vilpitön nuorten klassikko. Se sai hieman väärinkäyttöä julkaisun yhteydessä, koska se jakoi nenänsä halvemman Boxsterin kanssa, ja sen paistettu muna-ajovalot näyttivät hieman oudolta. Asia, joka todella ärsytti kaikkia, oli se, että se oli vesijäähdytteinen – ensimmäinen 911-sukupolvi, jossa ei ollut ilmajäähdytteistä litteää kuutosta, mikä ärsytti piipputupakoijia loputtomasti. Viime aikoina ihmiset ovat hieman pelänneet käytettyjen 996-koneiden ostamista pahamaineisen IMS-ongelman takia, jolloin moottorin välipääakseli voi yllättäen pettää ja lounata moottorin. Mutta useimmissa autoissa tämä on nyt lajiteltu, ja 996 näyttää nykyään suhteellisen edulliselta ja asianmukaisesti käytettävältä urheiluautolta.

Parasta meidän kaltaisissa halpaluistoissa on, että vaikka halo Turbo-, GT3-, GT2- ja RS-mallien arvot ovat muuttumassa stratosfäärisiksi, Carrera-mallit ovat yllättävän halpoja. Carrera 4:ssä on neliveto, minkä vuoksi näet sen täällä: siinä on nerokas tasauspyörästö, joten se on yhtä turvallinen kuin varma, ja saat 300 hevosvoimaa 3,4-litraisesta flat-six-moottorista. Ja se on käyttökelpoinen 911, noin viisitoista tuhatta. Ei hätää, todellakin.

Hinta tänään: 15 000 €

(Video) 10 Best FIRST Cars, Trucks & SUVs for TEENS

3 parasta modia: OE Porsche aerokit, GT3-spoileri, DesignTek-pakoputki

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (6)

Audi S1
S1 oli aivan loistava idea Audilta. A1, johon se perustuu, on äkäinen pieni supermini, joka tuotiin ensimmäisen kerran markkinoille vuonna 2010. Siinä on kompaktit mittasuhteet, tiivis pieni runko ja todella kauniisti koottu sisustus. Vuonna 2014 saapui S1-versio, joka pakkasi suoraan sanottuna aivan liikaa tehoa niin pieneen autoon; siinä on Volkswagen-konsernin EA888 2,0-litrainen turbomoottori, joka tuottaa 228 hevosvoimaa, sekä quattro AWD. Tämä on hyvä 0-62 mph 5,8 sekunnissa ja huippunopeus, joka on fyysisesti rajoitettu 155 mph: ssa, mikä on hämmentävää tällaisessa autossa. Melkein uskomatonta itse asiassa.

Se, mikä näissä psykoottisissa repeytyksissä on todella houkuttelevaa, on se, että ne näyttävät heikkenevän kuin märän paperipussin läpi pudonnut kivi. Upouusi, yksi näistä autoista maksaa sinulle yli 25 000 puntaa, mutta näemme 2014 mallivuosiesimerkkejä ilmestyvän vain 12 500 puntaa. Se on paljon suorituskykyä rahalle, ja siinä on todennäköisesti edelleen se uuden auton haju.

Hinta tänään: 12 500 €
3 parasta modia: Scorpion pakokaasu, Revo remap, Wagner Tuning välijäähdytin

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (7)

Subaru Legacy 3.0R Spec B
Jep, olemme onnistuneet laatimaan listan kymmenestä AWD-autosta, joissa on kaksi Subarusta, eikä kumpikaan ole Impreza! Tosiasia on, että kuuma Legacy on itse asiassa parempi hinta-laatusuhde, ja se tarjoaa myös maksimaaliset nörttipisteet – Legacy 3.0R Spec B on hieman piilotettu helmi. Useimmat ihmiset eivät katsoisi sitä toista kertaa, mutta niille, jotka tietävät, tämä on jotain todella erityistä. Ensinnäkin perinteisen Scooby flat-four -mallin sijaan siinä on vankka flat-six, jonka yritys piti sopivana yhdistää Impreza STI:n persikkaiseen vaihteistoon.

Kaiken tämän lisäksi saat ehdottoman massiiviset jarrut, Bilstein-jousituksen, LSD:n ja 6,6 sekunnin nopeuden 0-62 mph. Katsokaa Porsche 996:ta muualla tässä luettelossa – Legacy pohjimmiltaan ottaa tasaisen kuusiosan ulos tavaratilasta, asettaa sen eteen ja lisää sitten huomattavasti isomman sisustuksen; Samankaltaisen suorituskyvyn ansiosta Spec B on pohjimmiltaan peräkkäinen 911, jossa on tilaa kaksinkertaiselle patjalle. Eräänlainen.

Hinta tänään: 6000 €
3 parasta modia: Twin-scroll turbo, Whiteline ARB, Milltekin pakokaasu

(Video) 9 luotettavinta ja polttoainetehokkainta kompaktia katumaasturia [kuluttajaraporttia kohti]

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (8)

Nissan Skyline GT-R (R33)
Päällisin puolin 17 000 punnan maksaminen 1990-luvun coupeen ei kuulosta ollenkaan edulliselta. Mutta Skyline-logiikka ei ole sama kuin tavallinen logiikka, ja markkinoiden tällä hetkellä menossa R33 GT-R tarjoaa parhaan mahdollisen edullisuuden. No, ainakin suhteellisesti. R32 on siirtynyt täyteen moderniin klassiseen alueeseen, etkä tule löytämään hyvää alle 25 000 puntaa. (Halvempiakin on olemassa, mutta loppujen lopuksi kulutat eron, jotta se on hyvä.) Myöhempi R34 on mennyt samalla tavalla hulluksi, sillä 45 000 puntaa näyttää olevan lähtökohta ja ulottuu missä tahansa jopa kuusi numeroa. Mutta R33, se on se sukupolvi, jonka voit silti ostaa yhdellä hinnalla.

R33 GT-R ei kuitenkaan ole huono sukulainen, se on uskomaton kone – se siirsi RB26DETT:n R32:sta, mutta vahvistettiin ja jalostettiin, ja alusta oli uskomaton. Sen Brembo-jarrujen, ATTESA-ETS AWD -järjestelmän ja Super-HICAS:n yhdistelmä ja laaja painonsäästö koko autossa tarkoittivat, että R33 oli täydet 21 sekuntia nopeampi Nürburgringissä kuin R32. Joten saat enemmän autoa pienemmällä rahalla, näetkö?

Hinta tänään: 17 000 puntaa
3 parasta modia: MeisterR alustasarja, GReddy öljynjäähdytin, JDM Garage haulikko pakokaasu

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (9)

Alfa Romeo Brera 3.2 Q4
Alfa Romeo Brera on hämmentävä auto. Katsokaa - se on viistoperä, eikö niin? Joten miksi se ei koskaan näy ikonisten hot hatchien joukossa, kun otetaan huomioon upea ulkonäkö ja erinomaiset tekniset tiedot? Miksi Alfa Romeo vain kohauttaa olkiaan ja hymyilee, kun ihmiset huomauttavat, että typerän muotoinen takaluukku ja pieni tavaratila tarkoittavat, että se on todella epäkäytännöllinen viistoperänä? Aha, se johtuu siitä, että se ei itse asiassa ole viistoperä. Se on 2+2 coupé, joka vain sattuu näyttämään hieman viistoperäiseltä.

Silti voimme antaa sille anteeksi, koska se näyttää aivan upealta, eikö niin? Ja huippuluokan mukana tuli Alfan älykäs Q4-nelipyörävetoinen alusta sekä 260 hevosvoiman 3,2-litrainen V6, joka kuulostaa aivan helvetin loistavalta. Myös sisustus on ässä, kaikki rypytetty nahka ja upotetut valitsimet kuljettuna kuljettajaa kohti. Se on helvetin tyylikäs tapa liikkua, ja siinä on murina ja ote, jotka viihdyttävät sinua jokaisella matkalla – ja saat kaiken 6 000 puntaa. Tarvitset tätä elämässäsi. Katso vain sitä. Olemme käyttäneet kaikki sydän-eyes -emojit.

Hinta tänään: 6000 €
3 parasta modia: Quaife LSD, KW alustat, Qtronic Rotrex ahti

10 PARHAAT HYVÄKSI AWD-AUTOA (10)

(Video) 9½ katumaasturia, joista seniorit rakastavat

Mitsubishi Evo III
Mitsubishi Evo -sarja piti harrastajia vallassaan yllättävän pitkään, alkuperäisen Lancer Evon (takautuvasti lempinimeltään Evo I) lanseerauksesta vuonna 1992 Evo X:n lopulliseen kuolemaan vuonna 2016. Nämä autot edustivat vallankumousta jokapäiväisessä suorituskyvyssä, ovat järkeviä ja käytännöllisiä neliovisia sedaneja, jotka olivat myös ballistisesti nopeita ja uskomattomalla ajettavuudella, ja se, että ne ovat niin hämmästyttävän viritettävät, löysivät niille vankan paikan automaailman sydämissä.

Joten mihin sukupolveen mennä? No, viimeisimmän Evo X:n arvot pysyvät vahvoina, ja VII, VIII ja IX ovat kaikki myös 15-24 000 punnan rajalla; raa'an Evo VI:n arvot nousevat huimaan Tommi Makinen Editionin (josta on tullut erityisen suosikki) haloefekti, mutta aikaisemmat autot – sieltä löydät tarjoukset. Meidän valintamme olisi Evo III – tämä on valmistettu vuoden 1995 alusta vuoden 1996 loppuun; se oli ensimmäinen kunnolla mentaalinen Evo, jossa oli valtava takaspoileri, josta tulee myöhempien mallien tunnusmerkki, ja 270 hevosvoimaa varastossa. Todella siistin Evo III:n saa alle kahdeksalla tuhannella, mikä kuulostaa meistä loistavalta idealta.

Hinta tänään: 8000 €
3 parasta modia: AEM Infinity ECU, boost-ohjain, GReddy-pakokaasu

FAQs

Mikä on vähävikaisin auto? ›

Katsastusraportissa vähävikaisimpien kärkinimenä on Seat Leon. Seat Leonin ohella vähävikaisten joukkoon kiipesivät myös Honda CR-V ja Toyota Corolla.

Missä autossa on paras neliveto? ›

Suomen paras nelivetoinen talviauto on valittu. Valinnan takana on Tekniikan Maailman -lehden toimitus, joka testasi kaikkiaan 15 nelivetoista autoa. Tekniikan Maailman tämänvuotisen talvivertailun voittajaksi nousi Audi A4.

Mikä on maailman luotettavin auto? ›

Luotettavimman automallin kisassa tuli tasapeli. Toyota CH-R ja Lexus RX saivat kummatkin PP100-luvuksi 111. Luotettavin kompakti auto oli Kia Forte (jota ei myydä Euroopassa lainkaan), kakkossijan mennessä Suomen myyntiykköselle Toyota Corollalle.

Mikä on kestävin automerkki? ›

Suomalaisissa tutkimuksissakin Toyota on ylivoimaisesti luotetuin automerkki ja katsastustilastoissa lähes kaikki Toyotat mahtuvat terävimpään kärkeen eli hylkäysprosentti viiden vuoden ikäisissä autoissa jää alle kolmen prosentin. Toyotan vahvuus näkyy myös uusien autojen myynnissä.

Missä autossa on vähiten vikoja? ›

Lexus, Honda ja Mini ovat liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tuoreimmissa katsastustilastoissa vähävikaisimmat 3–5-vuotiaat automerkit. Lisäksi viiden kärjessä löytyy Hondan lisäksi Toyota kolmessa ikäryhmässä, Audi ja Porsche kahdessa ikäryhmässä sekä Škoda ja Suzuki yhdessä ikäryhmässä.

Missä autossa on eniten vikoja? ›

Yli viiden miljoonan katsastuksen perusteella voi tiivistää, että saksalaiset autot ovat useimmiten kärjessä, korealaisten ja ranskalaisten sijoitukset vaihtelevat suuresti ja halpamerkki Dacia on usein hännillä. Kolme heikoiten pärjännyttä puolestaan olivat Dacia Logan MCV, Citroën C4 Cactus ja Renault Mégane.

Videos

1. 9 parasta katumaasturia, joita voit ostaa juuri nyt!
(Auto Exclusive)
2. 7 parasta kuluttajaraporttia Suositellut SUB-COMPACT-maastoautot
(Auto Exclusive)
3. Consumer Reportsin 6 luotettavinta katumaasturia ja crossoveria vuodelle 2021 2022
(Technovations)
4. 8 parasta ladattavaa hybridimaasturia vuosille 2022/2023
(Technovations)
5. 10 parasta maastoautoa eläkeläisille
(Auto Exclusive)
6. Hyundai PALISADE vs. Toyota HIGHLANDER – mikä keskikokoinen maastoauto on paras?
(Auto Exclusive)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated: 30/09/2023

Views: 5919

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.